Voordelen van maatwerk kassasystemen in de horeca

Ben je benieuwd welke voordelen maatwerk kassasystemen bieden? Dan is deze blog perfect voor jou. Elke situatie is anders en dat betekend al snel dat er maatwerk aan te pas komt. Niet iedereen ziet dat ook echt in. Vaak worden er standaard kassasystemen verkocht aan bedrijven die een eigen specifieke situatie hebben. Deze bedrijven komen er pas later achter of wanneer zij moeten presteren, dat het kassasysteem toch niet perfect aansluit. Hieronder worden de voordelen van een maatwerk kassasysteem binnen de horecabranche toegelicht.

Restaurants

In restaurants komt het vaak voor dat het personeel bestellingen opneemt. Dan is het van belang dat zij snel en productief kunnen werken. Met een maatwerk kassasysteem is het mogelijk om van afstand bestellingen in de kassa te zetten. Dit kan door het gebruik van tablets die aangesloten zitten op het systeem. Hierdoor komen bestellingen veel sneller door en kan de bediening blijven rondlopen in plaats van heen en weer lopen naar de vaste kassa. Een op maat gemaakt kassasysteem kan de productiviteit dus sterk verhogen.

Sport

In een sportkantine draait het allemaal om vrijwilligers en zijn er vaak geen vaste medewerkers. Met maatwerk kassasystemen kunnen er gemakkelijk meerdere gebruikers aangemaakt worden. Hierdoor is het mogelijk om inzichtelijk te maken welke werkzaamheden zijn gedaan door welke gebruiker. Fouten kunnen dus makkelijk teruggevonden worden. Met deze systemen is het ook mogelijk om het overzicht te personaliseren en ook simpeler te maken voor bepaalde gebruikers. De vrijwilligers bij sportverenigingen hebben vaak geen horeca-ervaring. Zo kunnen fouten beter voorkomen worden.

Snackbar

Het is gebruikelijk dat er veel jongeren werken bij een snackbar en dat het personeelsverloop hoog is. Dit komt doordat er veel jongeren een bijbaantje hebben wat vaak niet lang van duur is. Met de maatwerk kassasystemen is het mogelijk om hulpmiddelen te activeren om jonge onervaren werknemers te ondersteunen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een tool die aangeeft hoeveel wisselgeld er teruggegeven moet worden. Zo worden fouten voorkomen en blijft de leercurve optimaal. Maatwerk kassasystemen in de horeca zijn dé oplossing voor specifieke situaties.

Ben je benieuwd welke voordelen maatwerk kassasystemen bieden? Dan is deze blog perfect voor jou. Elke situatie is anders en dat betekend al snel dat er maatwerk aan te pas komt. Niet iedereen ziet dat ook echt in. Vaak worden er standaard kassasystemen verkocht aan bedrijven die een eigen specifieke situatie hebben. Deze bedrijven komen…